Всички рецепти в сайта са на база RSS канали.

Торта парфе

Торта парфе

Разделят се жълтъците от белтъците в две купи.Белтъците се разбиват с миксер на сняг с малко повече от половината предвидена захар + 2 суп. лъж. вода.


Еклерова торта

Еклерова торта

Разбийте с миксер белтъците с половината от захарта и ги заделете на страна.Разтопете на водна баня 140г черен шоколад и 40г масло.

Коледна торта Рубин / Christmas cake Rubin

Започваме като разбивам яйцата със захарта на пухкав крем. Прибавяме и брашното и бакпулвера.Изсипваме в тава, предварително намаслена и застлана с хартия за печене на дъното.

Торта Вулкан

орта Вулкан

Първо се приготвя основата за рулото.Разбивате яйцата със захарта, след това се добавя млякото и олиото.

Коледна торта с бял шоколад

Коледна торта с бял шоколад

Първо се приготвя сиропа, защото ще е необходимо време за да се стопи захарта. Карамелизирайте захарта и докато е още гореща, залейте със студена вода.

Карамелено-кокосова Рафаело

Карамелено-кокосова Рафаело

За напояване на блатовете, пригответе захарен сироп от 120 милилитра вода и 80 грама захар. Добавете семената на половин ванилова шушулка за наситен аромат, по желание.

Какаова торта с аромат на кафе и канела

Какаова торта с аромат на кафе и канела

Сухите съставки за блатовете се смесват в купа. Отделно се смесват течните, без кафето. Към течните постепенно се прибавят сухите, като се бърка с телена бъркалка.

Торта снежни къщички - лесна но ефектна

Торта снежни къщички - лесна но ефектна

От Вафлените кори се изрязват правоъгълник и триъгълник за къщата.Триъгълника се залепва за правоъгълника със сметана и се захващат с една клечка за зъби.

TОРТА ФАНТАЗИЯ

TОРТА ФАНТАЗИЯ

Почваме от крема защото изисква време да изстине.Сложете 600 мл. от млякото да се свари, в другите 200 мл. разтворете пудинга и захарта.


Реклама
  • Нови рецепти

FaceBook FanBox