Всички рецепти в сайта са на база RSS канали.

Картофени крокети на фурна

Картофени крокети на фурна

От тези продукти получавате около 30-40 крокета.Обелете картофите и ги сварете. Аз слагам стрък целина, девесил, магданоз.


Картофени крокети със семена

Картофени крокети със семена

Обелете картофите и ги сварете, за да добият приятен аромат, може да сложите свежи билки във водата. АЗ слагам стрък целина, девесил, магданоз.

Пюре от картофи и лапад

Пюре от картофи и лапад

Тази рецепта видях в списание Рецепти за здраве".
Преработих я в постен вариант. 
И тъй като имах лапад, не се поколебах да приготвя тази гарнитура.

Сладки картофи със сумак / Patates douces au sumacСладки картофи със сумак / Patates douces au sumac

Фурната се загрява на 180 градуса. Сладките картофи се измиват, разрязват по дължина на две и в средата на всяка половина се правят 4-5 кръстосани разреза с върха на нож.

Картофени крокети

Картофени крокети

Обелете картофите и ги сварете, за да добият приятен аромат, може да сложите свежи билки във водата.Аз слагам стрък целина, девесил, магданоз.

Картофи по селски на фурна

Картофи по селски на фурна

Картофите се обелват, измиват се и се нарязват на резени.Около 2 л. вода се слага да заври с 1 с.л. сол и картофите се изсипват в нея.

КАРТОФЕНИ ЛАДИЙКИ

КАРТОФЕНИ ЛАДИЙКИ

Обелете и измийте картофите. Разделете всеки картоф на две половинки. Варете ги в подсолена вода докато омекнат, но да не са напълно сварени. Отцедете водата и оставете картофите да изстинат напълно.

Картофки за бира

Картофки за бира

Картофите се измиват добре и не се белят.Нарязват се първо на две, после всяка част още на 2 и така, докато станат 8 дълги парченца.

Реклама
  • Нови рецепти

FaceBook FanBox